BASES DEL CONCURS A EL 3 DE VUIT

 1. Hi pot participar qualsevol persona física lector/a del setmanari. Cal registrar-se a la web www.retratsvilafranquins.cat i que el registre sigui personal i únic. No és permès que una mateixa persona es registri més d’una vegada, excloent-la del concurs si es detecta i demostra aquest fet.
 2. El concurs comença el divendres 20 d’abril de 2018 i finalitza el divendres 21 de desembre de 2018. En queden exclosos del concurs els divendres 10, 17, 24 i 31 d’agost, edicions en las que no es publicaran imatges antigues de Vilafranca del Penedès.
 3. La fotografia es publicarà a l’edició de paper de El 3 de vuit cada divendres, i en aquesta web el mateix dia a les 9:00 del matí. S’accepten respostes fins el següent dimecres a les 23:59.
 4. Les respostes s’han d’enviar a través de la web www.retratsvilafranquins.cat. Sota la fotografia de la setmana hi haurà un espai per a escriure-hi i enviar la resposta.
 5. Les respostes no es faran públiques en el moment que s’enviïn per evitar que puguin ser copiades. Divendres al matí es revisaran i es faran públiques com a respostes a la pregunta plantejada.
 6. Cada resposta encertada tindrà un punt positiu que s’acumularà a l’historial de l’usuari. Els errors no sumaran cap punt, ni en restaran.
 7. La resposta correcta no serà per aproximació en el cas que es pregunti per una data o lloc concret. Cal donar la resposta exacta.
 8. No es poden donar dues respostes. En cas que un usuari enviï dues o més respostes només serà vàlida la primera.
 9. Al finalitzar el concurs, qui més punts hagi acumulat en serà el guanyador. El premi consistirà en un lot de productes i serveis que es detalla a continuació d’aquestes bases.
 10. En cas d’empat, es farà un sorteig per escollir-ne el guanyador.
 11. Retrats Vilafranquins i/o El 3 de vuit es reserven el dret de modificar o cancel·lar aquest concurs durant el desenvolupament del mateix si concorreguessin circumstàncies de força major o casos fortuïts.