BASES DEL CONCURS A EL 3 DE VUIT

 1. Hi pot participar qualsevol persona física lector/a del setmanari. Cal registrar-se a la web www.retratsvilafranquins.cat i que el registre sigui personal i únic. No és permès que una mateixa persona es registri més d’una vegada, excloent-la del concurs si es detecta i demostra aquest fet.
 2. El concurs comença el divendres 11 de gener, i finalitza el 26 de juliol.
 3. La fotografia es publicarà a l’edició de paper de El 3 de vuit cada divendres, i en aquesta web el següent dilluns a les 9:00 del matí. S’accepten respostes dilluns, dimarts i dimecres fins a les 23:59.
 4. Les respostes s’han d’enviar a través de la web www.retratsvilafranquins.cat. Sota la fotografia de la setmana hi haurà un espai per a escriure-hi i enviar la resposta.
 5. Les respostes no es faran públiques en el moment que s’enviïn per evitar que puguin ser copiades. Divendres al matí es revisaran i es faran públiques com a respostes a la pregunta plantejada.
 6. Cada resposta encertada tindrà un punt positiu que s’acumularà a l’historial de l’usuari. Els errors no sumaran cap punt, ni en restaran. Hi haurà preguntes que poden tenir més d’un punt, depenent de la dificultat de la fotografia.
 7. La resposta correcta no serà per aproximació en el cas que es pregunti per una data o lloc concret. Cal donar la resposta exacta.
 8. No es poden donar dues respostes. En cas que un usuari enviï dues o més respostes només serà vàlida la primera.
 9. Al finalitzar el concurs, qui més punts hagi acumulat en serà el guanyador/a. El premi consistirà en un lot de productes i serveis gentilesa de El 3 de vuit.
 10. En cas d’empat, es farà un sorteig per escollir-ne el guanyador.
 11. Retrats Vilafranquins i/o El 3 de vuit es reserven el dret de modificar o cancel·lar aquest concurs durant el desenvolupament del mateix si concorreguessin circumstàncies de força major o casos fortuïts.