VOLS COL·LABORAR?

Retrats Vilafranquins és un projecte obert on tothom hi te un espai disponible. Hi ha moltíssimes anècdotes i històries que amb el pas dels anys s’obliden, es perden. És per això que oferim aquest raconet a internet a qui el vulgui fer servir.

COM POTS FER-HO?

Envia’ns un correu electrònic a l’adreça vlacruz@retratsvilafranquins.cat amb allò que vulguis compartir. Ens pots enviar una o vàries fotografies, un text a mode d’article o una anècdota que no vulguis que es perdi a l’oblit. Explica’ns com era tal lloc, o què si feia a tal altre.

O quedem per prendre un café. Xerrem una estona i si s’escau, amb tot allò que ens expliquis en fem un reportatge i el publicarem a la web i si s’escau, a El 3 de vuit.

I SI TENS MOLT MATERIAL GRÀFIC PER COMPARTIR?

No som col·leccionistes de fotografies ni ens quedem mai els originals. Si tens molt material gràfic, o poc i de vàlua, el millor és que ens trobem a l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès per poder valorar-lo davant de professionals. Ja tindrem temps, un cop ben custodiats, de compartir-los a través del blog o de la secció a El 3 de vuit.

ESCRIU-NOS!

2 + 2 = ?

Protecció de dades: Les dades personals enviades no queden registrades a cap fitxer ni base de dades i són emprades exclusivament per la comunicació entre l’usuari i els administradors del lloc web. Mai es farà servir cap correu electrònic per altres fins, com comercials o publicitaris.