Relat: A punt per ballar

Imatge: Dansaires. ACAP. Fons: L’Abans.

El sexe agrada a tothom.

O, si més no, era el que la Txell intuïa fins que la Beth li va explicar que, amb el Guillem, s’havien fet petons amb llengua, i sembla que li va resultar fastigós, i, a sobre, la va tocar allà i va ser una mica… Millor no recordar la conversa. Ara està confosa. I no té cap intenció de viure en la ignorància i ser la marginada de la classe. Ha decidit engegar la vergonya i recopilar informació a casa.

−Una pregunta −etziba−: les relacions sexuals són divertides o hi ha quelcom desagradable en tot plegat?

Un estossec ofegat. El pare consulta el rellotge, diu que ha quedat amb el Damià per fer el cafè, s’esfuma. La Susi es treu els auriculars i se la mira divertida, arquejant la cella dreta. La mare deixa de banda els mots encreuats i la guaita per sobre de les ulleres de prop. L`àvia deté per dos segons l’agulla amb què broda, però de seguida reprèn la bucòlica activitat.

La Susi opina:

−És clar que són divertides! Ja s’ha acabat l’esclavitud sexual de la dona, ara som lliures de manifestar els nostres desitjos, de ser dominants al llit, de negar -nos a fer allò que no ens ve de gust i actuar en recerca del nostre propi plaer. Almenys, així és com ho vivim amb en Toni−. S’abstindrà d’afegir que les possibilitats són infinites i fantàstiques, atesa la seva experiència: trios, intercanvis de parelles, lèsbics.

−El jovent esteu ben esgarriats! –l’interromp l’àvia, sense deixar de cosir−. Al llit s’hi va amb el marit perquè així està disposat. Si tens sort, et tracta bé i fas via. Però d’aquí a fer-ne una festa! Cap de les meves amigues frisava per enllitar-se, això t’ho puc ben assegurar−. Tampoc explicarà que les úniques vegades que va gaudir del sexe (i com!) amb el Josep, en pau descansi, van ser aquelles en què s’imaginava que ho feia amb el Tomás de Cal Barber.

Un a un. Desempatarà la mare.

−Què vols que et digui, filla? Totes dues tenen raó. El sexe pot ser un joc molt divertit   −afirma, mentre recorda com la va despullar ahir el seu home, amb tendresa, i com les carícies es van tornar fermes i apassionades, i com va arrencar-li gemecs mentre li feia petites mossegades a… Llavors li ve al cap aquella altra mossegada no tan dolça quan en tenia disset, i com de sola i utilitzada es va sentir mentre es vestia en l’habitació desendreçada i sense encís−. Però també et pot fer mal si es practica en desigualtat de condicions. Imagina dues persones enfrontades que pretenen ballar plegades: si abans de començar a fer-ho acorden quina serà la coreografia, el ball sortirà bé. En cas contrari, filla, un dels dos trepitjarà l’altre. Ho entens?

No gaire.

−Lamentablement, la immaduresa o la manca de respecte fa que massa dones ballin amb els peus lligats i la boca tapada, tot i creure’s Isadora Duncan. Per bé o per mal, una única relació sexual pot marcar-te la vida, filla, no ho oblidis, tingues cap, i pregunta sempre que vulguis.

Per tant…

El sexe no agrada a tothom?

Això és un embolic.

0 respostes

Deixeu una resposta

Voleu deixar una resposta?
Uniu-vos a la conversa!

Deixa un comentari